Venäjän e-viisumi

Venäjän sähköinen viisumi (e-viisumi) on kertaviisumi, ja tällä viisumilla voi vierailla Venäjällä yhden kerran.

Huom! E-viisumien myöntäminen ulkomaiden kansalaisille on väliaikaisesti keskeytetty Venäjän hallituksen erillisen asetuksen antamiseen asti.

Venäjän sähköinen viisumi (e-viisumi) on kertaviisumi, ja tällä viisumilla voi vierailla Venäjällä yhden kerran. E-viisumilla voit oleskella 16 vuorokautta Venäjällä, huom. myös tulo ja lähtöpäivä lasketaan kokonaisina vuorokausina. Viisumi on voimassa 60 vrk. E-viisumia voi hakea aikaisintaan 20 vrk ennen matkaa, mutta viimeistään 4 päivää ennen matkan alkua. Viisumi alkaa heti sen myöntämispäivästä ja voimassa koko Venäjän Federaation alueella. E-viisumia voi anoa turisti-, urheilu-, kulttuuri-, liikematkatarkoituksilla.

Viisumia varten tarvitset:

  • passi (passin tulee olla ehjä ja voimassa vähintään 6kk viisumin päättymisen jälkeen), esitetään rajalla E-viisumin kanssa.
  • 1 värillinen passivalokuva jpeg -muodossa, enintään 6kk vanha (palvelupisteistämme viisumikuva veloituksetta).
  • hotellin tai majoituspaikan osoite ja yhteystiedot.
  • voimassa olevan matkavakuutustodistus, jonka tulee kattaa kaikki kulut äkillisen sairauden varalta ja vainajan kotiinkuljetuskustannukset.

 

Huom.! E-viisumien myöntäminen ulkomaiden kansalaisille on väliaikaisesti keskeytetty Venäjän hallituksen erillisen asetuksen antamiseen asti.

TILAA VENÄJÄN E-VIISUMI »

PERUUTUSEHDOT

Konsulaattiin toimitettuja viisumiasiapapereita ei voida peruuttaa. Viisumin myöntäminen on Venäjän viranomaisten päätös. Matkakarjala Oy toimii viisumin välittäjänä.

Joko olet tutustunut tietopankkiin tai järjestämiimme matkoihin?